marți, 24 noiembrie 2020

Ce Inseamna a iubi un Suflet Rebel

 ,,Ea vrea să o cunoști și să o iubești, nu în ciuda a cine este, ci pentru cine este ea.


Ea este scăldată în misticism și nu are nevoie de lideri. Ea este conectată la Phoenix, arzând pentru unicul scop al transformării. Nu poate fi ținută în conacul tău frumos și nu poate fi cumpărată cu daruri scumpe.


Libertatea ei este respirația care suflă viață în ea. Ea nu va fi niciodată o versiune a altcuiva. Ea este o ființă mulțumită că universul a creat-o pentru a fi și a deveni.


Nu o poți ține dacă vrea să plece. Vânturile universului sunt ghizii ei și ea le va urma când vor sufla. Nu face o închisoare din iubirea ta pentru ea. Nu poate sta într-un mediu de constricție și dispreț. O face să se simtă fără speranță, pierdută și înfricoșată.


Calea ei este aprinsă de un simț al corectitudiniii de a servi. Ea va alege conexiunea și autenticitatea în loc de confort și falsitate. O să te conectezi cu ea prin sufletul tău.


Ochii ei te vor pătrunde cu cunoaștere. Nu te poți ascunde. Ea este o creatură intuitivă și nu va merge niciodată împotriva cunoașterii ei. Când nu reușești să îndeplinești dorința ei de conexiune autentică a sufletului, ea te va lăsa cu o dorință de neimaginat pentru a deține ceea ce nu poate fi deținut. Viața va fi mai usoară fără ea, căci ea este incapabilă de ușurință. Pentru ea, ușurința înseamnă a fi plictisitor, învechit și creativ sufocant.


Vrea magie, emoție și unitate cu toată creația. Ea are misiunea de a se trezi pe sine și pe alții. Ea dorește să te alături cruciadei ei în timp ce ea călătorește cu atenție și intenție prin această viață, permițând intuiția, empatia și compasiunea să fie muzele ei.


Dacă nu poți fi un partener spiritual și să stai alături de ea să o susții și să o iubești așa cum este, atunci trebuie să o lași să plece. Ea nu poate trăi în tărâmul deconectării și distragerii atenției, deoarece o slăbește și ea are nevoie de toate puterile ei pentru a-și împlini chemarea vieții.


Odată ce te iubește, iubirea ei e veșnică și nu poate fi zdrobită. Vei locui în ea pentru totdeauna. Va fi întotdeauna protectorul tău, dar nu va fi niciodată prizonierul tău. Ea se va elibera de tot ceea ce o deține, indiferent de efort.


O viață de detenție nu este o viață pe care ea vrea să o trăiască. Este mai bine să fii purtat în inima ei când pleacă, decât să fii cel care o ține captivă. Nu are în vedere jocul de rol social. Ea cere ca cei mai apropiați de ea să fie prezenți. Numai printr-un sens de a fi momentul acum, vei experimenta conexiunea ei sufletească ieșită din comun.


Este un lucru deosebit să fii iubit de un suflet sălbatic rebel. Să o înțelegi, va fi imposibil, dar să o iubești și să-i permiți ei să te iubească va fi transformațional.”


https://daniilgaucan.wordpress.com/2017/12/02/ce-inseamna-a-iubi-un-




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu